Setembre 12, 2024

ajuntamentdaltvila

Excepte aquest dia 5, el Centre segueix obert amb horari de dematí cada dia excepte els dijous, que obre per la tarda

El Centre de Protecció Animal Sa Coma és un centre encarregat de l’adopció responsable d’animals domèstics (cans i gats).

Aquest dijous dia 5 de setembre la seva oficina estarà tancada, encara que es seguiran fent les passejades l’horabaixa. Es recorda que el seu horari d’atenció al públic normal és el següent:

  • Dilluns, dimarts, dimecres i divendres: de 12.00h a 14.00h
  • Dijous: de 15.30h a 18.30h
  • Caps de setmana: tancat

 

L’Ajuntament d’Eivissa recorda que en cas que algú vulgui adoptar una mascota la taxa municipal a pagar serà diferent depenent de si es tracta d’un ca o un gat.

Si es vol adoptar un ca, la taxa municipal a pagar és de 75€ i el nou integrant de la família ja es lliurarà amb microxip, passaports, vacunes i estarà esterilitzat. Serà imprescindible presentar el DNI o un document acreditatiu en el moment de l’adopció i tenir una residència a les Illes Balears.

Per a l’adopció de gats no fa falta pagar cap taxa, solen tenir la vacunació concorde a la seva edat i a ser possible ja estaran esterilitzats. En cas de que no sigui així, s’haurà de signar un compromís per dur-los al manescal per a que faci l’operació fora cost.

En cas de voler rebre més informació es pot contactar amb el centre a través del telèfon 680599345 o el correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.