Octubre 14, 2024

ajuntamentdaltvila


Informar-los que des d'Eivissa es realitzaran de 19:30 ha 20:30 ha Vara del Rey tres tallers d'Exercici Terapèutic (Activa i millora la teva esquena, Gimnàstica Abdominal Hipopressiva i Exercici en el pacient oncològic) simultàniament impartits per fisioterapeutes i baix supervisió. Finalitzarem amb un Flashmob obert al públic en general.

Alhora, des del Col·legi estarem presents amb una carpa informativa ubicada a Vara del Rei de 19:00h a 21:30h on informarem que seguim treballant en la promoció de la professió cap a la ciutadania; apropant així a la societat tota la tasca fisioterapèutica, tant les funcions, les tècniques, els avenços i fins i tot els àmbits d'actuació que desenvolupen. Fem èmfasi en la importància de la Fisioteràpia per a la nostra salut, en totes les etapes de la vida.

Per això, aquesta iniciativa té com a objectiu principal aproximar la fisioteràpia al públic en general i remarcar el paper fonamental que pot suposar en la salut de les persones. Tal com indicaran a les seves al·locucions Catiana Fuster, segona Tinent Alcalde de l'Ajuntament d'Eivissa.

Per aquest motiu seria un honor comptar amb la vostra presència el proper 9 de setembre a les 19:00ha Vara del Rey – Eivissa.