Octubre 14, 2024

ajuntamentdaltvila

A l’esdeveniment, que compta amb la col·laboració de la Cambra de Comerç d’Eivissa i Formentera i del Consell Insular d’Eivissa, es tractaran temes com l’impacte d’un ciberatac o sobre la mitigació de toxicitat en els models de llenguatge

La xarxa global PyData, que forma part de l’organització sense ànim de lucre NumFOCUS, organitza el pròxim 12 de setembre un esdeveniment divulgatiu gratuït sobre ciberseguretat a l’edifici de la Universitat de les Illes Balears (UIB – c/ del Calvari, 1) a partir de les 19 hores. L’Ajuntament d’Eivissa convida la ciutadania a aquesta jornada dedicada a la seguretat en les noves tecnologies.

L’esdeveniment, que compta amb la col·laboració del Consell Insular d’Eivissa i de la Cambra de Comerç, té l’objectiu d’informar i conscienciar sobre la ciberseguretat, per això es faran quatre ponències de mitja hora cada una. La primera i la segona ponència seran de 19h a 20h a mans d’Alberto Martín de los Santos i Javi Torner i faran “Conscienciació en ciberseguretat: impacte d’un ciberatac” i “Protegint el futur digital: el dia a dia d’un analista de ciberseguretat” respectivament. La tercera serà de 20h a 20.30h a mans de Marta Gómez que impartirà “Ciberamenaces dirigides a analistes de dades i programadors Python”. La quarta serà de 20.30h a 21h i Pau Rodríguez parlarà d’Intel·ligència Artificial i la toxicitat dels models de llenguatge.

Finalment, Toni Marí Ribas tancarà l’acte explicant el Curs d’especialització en Ciberseguretat en Entorns de les Tecnologies de la Informació que es pot cursar a Eivissa a l’IES Sa Colomina aquest curs i encara està obert el termini de matrícula. En acabar les ponències s’oferiran unes begudes i menjar als assistents al mateix lloc de l’esdeveniment per facilitar la interacció entre ponents i assistents. Les inscripcions es poden fer a través d’aquest link: https://www.meetup.com/pydata-eivissa-ibiza/events/302975941/

El regidor d’Innovació Tecnològica de l’Ajuntament d’Eivissa, Joan Clapés,  destaca la importància de la conscienciació sobre internet i l’impacte que aquest té en molts d’aspectes, per això espera que la gent s’hi apunti i pugui aprendre sobre com protegir-se d’un atac alhora que agafar consciència sobre les actuacions a la xarxa.