Setembre 17, 2024

ajuntamentdaltvila

La II edició de l'Esdeveniment PyData Eivissa sobre ciberseguretat i intel·ligència artificial que va celebrar dijous passat 12 de setembre a la UIB va reunir més de 75 persones

L'esdeveniment va tenir grans experts en la matèria, entre ells Alberto Martín de los Santos i Javi Torner Riaza, director de Ciberseguretat i coordinador SOC a Inetum, Marta Gómez Macías, enginyera de programari a VirusTotal (Google) i Pau Rodríguez López research scientist a Apple.

Aquesta iniciativa, fruit de la col·laboració de la Cambra de Comerç, l'Ajuntament i el Consell d'Eivissa, amb PyData Eivissa, neix de la voluntat de conscienciar les nostres empreses de la necessitat de comptar amb eines eficaces per protegir-se davant de l'increment de la delinqüència digital, dels ciberatacs.

Aquest grup d'experts de primer nivell van exposar com es poden produir aquests atacs i van analitzar els diferents sistemes de protecció que poden implementar les empreses per defensar-se.

La jornada va culminar amb la intervenció de l'expert d'Apple, que va acostar els assistents al desenvolupament de l'univers de la Intel·ligència Universal i els seus sistemes de control.

Finalment es va publicitar la formació superior professional que imparteix de l'IES Sa Colomina, que té oberts els terminis de matriculació en aquests moments.

La Trobada va acabar amb un networking on els assistents van poder establir connexions professionals durant la celebració del còctel.

Un èxit total!