Octubre 18, 2024

ajuntamentdaltvila

Aquesta serà la darrera edició del cicle de l’any 2024

Aquest dimecres 18 de setembre el Parc Villangómez serà l'escenari del darrer concert del cicle "Vine al Villangómez", organitzat per la regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Eivissa. Aquest esdeveniment especial, que començarà a les 20.00 hores, reunirà tots els artistes que han format part d'aquest cicle cultural. L'entrada és gratuïta.

La cloenda de "Vine al Villangómez" promet una vetllada plena de talent i diversitat artística. En aquest esdeveniment participaran tots els artistes que han captivat el públic durant les setmanes anteriors: Charo i Iván, una recitadora de poemes acompanyada per un pianista que ha emocionat amb la seva interpretació poètica i musical; Sofía Caro, les cançons de la qual han deixat empremta en el cor dels assistents; Belén Juan, amb el seu estil autèntic i personal; Alejandra Soul, una veu vibrant i poderosa que ha omplert l'escenari; G-Tano, reconegut per la seva capacitat per fusionar diferents ritmes; Ivory Melodies, un grup que ofereix una proposta melòdica innovadora; i Blue Yatoo, que ha destacat pel seu enfocament fresc i dinàmic en cada actuació.

Aquest concert de cloenda serà una celebració de la cultura local, on es podrà gaudir d'una àmplia varietat d'estils musicals i expressions artístiques. L'esdeveniment és una invitació oberta a tots els residents i visitants d'Eivissa per gaudir d'una nit plena d'art i creativitat en l'emblemàtic Parc Villangómez.