Setembre 17, 2024

ajuntamentdaltvila

El 29 de març del 2025, Eivissa tornarà a convidar els corredors de tot Espanya a trencar el mur en un dels 10K homologats més ràpids del país.

La Cursa Patrimoni de l'Ajuntament d'Eivissa comptarà també amb un 5K, la Cursa Toni Costa Balanzat, i curses infantils gratuïtes

Les inscripcions ja estan disponibles a la web oficial de la prova: www.10kcursapatrimoni.com

Eivissa tornarà a somiar amb rècords. Volar sobre l'asfalt. Amb desafiar allò impossible amb la inspiració d'una ciutat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Amb aquests desitjos, la Cursa Patrimoni de l'Ajuntament d'Eivissa inicia la seva marxa amb l'obertura d'inscripcions per a la seva edició del 2025.

La Cursa Patrimoni d'Eivissa repeteix el seu emplaçament al calendari esportiu de l'illa pitiüsa després de la seva reeixida estrena de l'any passat el darrer dissabte del mes de març. Serà el 29 de març quan atletes de tot el país tornaran a anar a Eivissa per lluitar per les marques personals.

Nou recorregut a una volta

Una de les grans novetats d'aquesta edició vindrà de la mà del circuit del 10K, que per primera vegada serà a una sola volta. Amb sortida a Avinguda d'Espanya, la Cursa Patrimoni d'Eivissa portarà els participants per les proximitats del recinte emmurallat de Dalt Villa, el passeig marítim i el centre de la ciutat, per culminar els seus darrers metres al´icònic Passeig de Vara del Rei, que repeteix com a meta de la prova.

Un perfil completament pla, més ràpid que el de l'any passat, amb menys girs, que brindarà l'escenari perfecte als millors atletes del país per lluitar per la seva millor marca, i qui sap si algun rècord nacional. I és que cal recordar que en la passada edició, malgrat el fort vent, l'olímpic Adel Mechaal va fer caure el topall de la prova amb 28:31 i la plusmarquista nacional de mitja marató, Laura Luengo, va rebentar la plusmarca de la Cursa Patrimoni amb un excepcional crono de 32:45.

Una festa esportiva per a tots els públics

Igual que a la passada edició, la Cursa Patrimoni de l'Ajuntament d'Eivissa serà una autèntica festa esportiva, en què tots, amb independència de la preparació física i l'edat, podran sumar-se, per compartir-la en família. D'aquesta manera, seran els petits de la casa els que s'encarregaran d'iniciar aquesta tarda esportiva a Eivissa amb curses infantils gratuïtes i per edats, amb distàncies adaptades. A més, la Cursa Toni Costa Balanzat complementarà el programa d´activitats, amb una cursa de 5 quilòmetres que compartirà part del recorregut, el més icònic, amb la prova llarga.

Tot això per servir d'homenatge a Eivissa, Ciutat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO des de 1999, que tornarà a inaugurar el Circuit de Ciutats Patrimoni de la Humanitat, compost per 15 cites a les 15 ciutats que compten amb aquest honor al nostre país.

Les inscripcions per a la Cursa Patrimoni de l'Ajuntament d'Eivissa estan disponibles a la web oficial de la prova: www.10kcursapatrimoni.com

XV CURSA PATRIMONI DE L´AJUNTAMENT D´EIVISSA

Data: 29 de març de 2025

Lloc: Eivissa (Illes Balears). Sortida: Av/ Espanya. Fita: P/ Vara de Rey

Hora: A partir de les 15.30 hores

Inscripcions i més informació: www.10kcursapatrimoni.com