Setembre 17, 2024

ajuntamentdaltvila

La primera tinent de batle i regidora de Recursos Humans i Recursos Econòmics, Gema Marí, ha explicat que es tracta del primer pas per iniciar el tràmit per a la seua aprovació definitiva en sessió plenària

L'Ajuntament d'Eivissa firma un acord amb els sindicats sobre la Relació de Llocs de Treball del Patronat d’Esports. La primera tinent de batle i regidora de Recursos Humans i Recursos Econòmics de la capital eivissenca, Gema Marí, ha explicat avui, després de la reunió, que es tracta del primer pas per iniciar el tràmit per a la seua aprovació definitiva en sessió plenària.

Es tracta d'un acord important per millorar les condicions retributives del personal laboral del Patronat d'Esports i que respon a les demandes d'equiparació salarial amb la resta de personal laboral de l'Ajuntament.

A més, a la reunió, que ha comptat amb la participació de la regidora d'Esports, Ana Ferrer, també s'ha signat la modificació del conveni col·lectiu del personal laboral del Patronat Municipal en relació a l'acord pactat.