Agost 04, 2021

ajuntamentdaltvila

Convocatòria de subvencions en matèria d'Esports per l'any 2021

Amb data 24 de juny de 2021 s'ha publicat en el BOIB l'extracte de la convocatòria de les subvencions del Patronat Municipal d'Esports per al manteniment d'entitats esportives.

El termini per a la presentació de sol·licituds serà fins al dia 8 de juliol i es realitzarà de manera telemàtica en la seu electrònica del Patronat Municipal d'Esports.

Llegeix més...

Línia de subvencions per a empreses i autònoms

L'Ajuntament d'Eivissa tramita la línia de subvencions, amb un pressupost d’1,9 milions d’euros, destinada a autònoms, microempreses i pimes afectades per les mesures de salut pública adoptades per pal·liar els efectes de la crisi ocasionada per la COVID-19.

Per a la seua tramitació s'ha d’accedir a la Seu electrònica de l'Ajuntament: https://eivissa.sedelectronica.es i el termini de sol·licituds va del 18 de juny a l'1 de juliol, ambdòs inclosos.

Vídeo explicatiu sobre com tramitar les ajudes:

Trobareu tota la informació als següents enllaços:
· Tràmit a la Seu electrònica
· Dossier explicatiu de com tramitar l'ajuda en pdf
· Convocatòria en pdf

· Extracte de les bases aprovades al BOIB en pdf
· Enllaços d'interès

Subvencions en matèria de Benestar Social (convocatòria 2021)

Objecte: regular la concessió de subvencions en matèria de Benestar Social, orientada a aquelles entitats socials i sociosanitàries del municipi d'Eivissa que impulsin projectes d'intervenció social i sociosanitària dirigits a col·lectius en situació de vulnerabilitat social, i que ajudin a crear una xarxa d'accions per promoure la millora de la qualitat de vida, la integració i l'intercanvi social dels diferents col·lectius representats en igualtat de condicions. 

Llegeix més...

Subvencions obertes
Nombre d`articles:
23
Ajuts COVID
Nombre d`articles:
3