Mai 02, 2024
perfil del contractant
Eivissa neta!
Tràmits online

Notícies

Agenda cultural, esportiva i d'activitats

Portal web de l'Ajuntament d'Eivissa

FB CIudades Patrimonio

Aquest estiu, el Grup Ciutats Patrimoni de la Humanitat vol donar als seus seguidors la possibilitat de guanyar una nit en un Parador de les Ciutats Patrimoni a través de dues accions en xarxes socials:

"COMPARTEIX AMB AMICS TEUS CIUTATS PATRIMONI" Ed. 2017
Per participar només has de ser fan de les nostres xarxes, compartir la publicació (retuitejar en el cas de Twitter) i nomenar 5 amics perquè ens coneguin a Facebook o Twitter. Es realitzarà un senzill sorteig entre els participants.

https://www.facebook.com/grupocphe/
https://twitter.com/GrupoCPHE
 
"EL MEU ESTIU A CIUTATS PATRIMONI" Ed. 2017
Per participar han de pujar al seu perfil d'Instagram una foto d'estiu d'una de les nostres ciutats patrimoni utilitzant el hastag #veranopatrimonio i etiquetar-hi a 3 amics. Un cop finalitzat el termini de participació, un jurat compost per la Comissió de Turisme del GCPHE triarà la foto guanyadora.

https://www.instagram.com/GrupoCPHE/
 
Bases:
Las bases completes poden consultar-se aquí:
Facebook i Twitter:
http://www.ciudadespatrimonio.org/agenda/eventos.php?id=227
 
Instagram:
http://www.ciudadespatrimonio.org/agenda/eventos.php?id=228

Premi:
En cada cas, el guanyador obtindrà com a premi una nit d'allotjament en habitació doble en AD en un dels Paradors de Turisme de les Ciutats Patrimoni.
Aquesta campanya s'emmarca en la línia de col·laboració que Paradores i el Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya van iniciar el 2010 i que, després de la renovació del conveni a FITUR al gener d'aquest any, permet que les dues entitats desenvolupen accions per al foment del turisme cultural i la difusió del patrimoni de les 15 ciutats a través principalment de l'organització de viatges de familiarització per a periodistes i operadors turístics, concursos i campanyes de màrqueting, així com promocions i ofertes per al públic.
 
El Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya és una associació sense ànim de lucre creada l'any 1993 l'objectiu és actuar de manera conjunta en la defensa del patrimoni històric i cultural de les 15 ciutats que el componen, així promocionar l'oferta turística dels seus destins en els mercats nacionals i internacionals. Integren el Grup les ciutats espanyoles els conjunts històrics han estat inclosos per la UNESCO en la Llista del Patrimoni Mundial: Alcalá d'Henares, Àvila, Baeza, Càceres, Còrdova, Conca, Eivissa/Ibiza, Mèrida, Salamanca, San Cristóbal de la Laguna, Santiago de Compostel·la, Segòvia, Tarragona, Toledo i Úbeda.