Octubre 02, 2024

perfil del contractant
Eivissa neta!
Tràmits online

Notícies

Agenda cultural, esportiva i d'activitats

Notícies

L'Ajuntament d'Eivissa proposa al Consell Insular la implementació de les parades de bus a demanda per a dones al municipi d'Eivissa

Bus a la demandaL'Ajuntament d'Eivissa ha proposat al Consell Insular d'Eivissa la posada en funcionament al municipi d'Eivissa d'un servei de parades d'autobús a demanda per a dones en horari nocturn. Aquest tema s'ha tractat en una reunió efectuada a la seu del Consell d'Eivissa a la qual han assistit el regidor de Mobilitat de l'Ajuntament d'Eivissa, Aitor Morrás, la regidora d'Igualtat de l'Ajuntament, Claudia Cotaina, el conseller de Mobilitat del Consell d'Eivissa, Javier Torres, i la consellera insular de Benestar Social, Carolina Escandell.

El servei d'aturada a demanda consisteix a permetre que, en horari nocturn, les dones puguin demanar baixar-se en un punt concret del recorregut de l'autobús, encara que no coincideixi exactament amb una parada. Això no suposa una modificació del trajecte del bus -que es mantindria igual- però sí que pot permetre a la passatgera baixar el més a prop possible de la seua destinació.

Llegeix més...

L'Ajuntament d'Eivissa porta els sabors de la mar a Madrid Fusión 2020

Madrid Fusión 2020La gastronomia d'Eivissa estarà present en la XVIII Edició de Madrid Fusión, el certamen internacional de gastronomia que es celebrarà del 13 al 15 de gener a Madrid. La Confraria de Pescadors, juntament amb els plats tradicionals del restaurant Sa Nansa i la cuina creativa amb producte local de Sushiya Aoyama, seran protagonistes en la difusió de l'oferta gastronòmica de la ciutat per al 2020, que inclou un ampli calendari d'esdeveniments al llarg de l'any, on els béns Patrimoni de la Humanitat, la Posidònia, la sostenibilitat i el producte local són les claus que diferencien a Eivissa de qualsevol altra destinació.

L'Ajuntament porta fins a l'estand del Consell d’Eivissa a Madrid Fusió a la Confraria de Pescadors, pionera en la defensa de la sostenibilitat al Mediterrani. Precisament dos de les espècies més representatives d'Eivissa, el gerret i la tonyina, seran protagonistes de les degustacions que oferirà Pedro Tur, xef del restaurant Sa Nansa. 

Llegeix més...

La ciutat d’Eivissa participa a Madrid Fusion amb dues propostes gastronòmiques protagonitzades pel peix local

Madrid Fusión 2020L’Ajuntament d’Eivissa ha presentat avui, a Madrid Fusion, diverses propostes gastronòmiques que posen en valor l’extraordinària qualitat del peix de l’illa i la importància de defendre la sostenibilitat de la mar. La delegació de l’Ajuntament d’Eivissa ha estat encapçalada per la regidora de Turisme, Dessiré Ruiz, conjuntament amb Pere Varela de la Confraria de Pescadors i els xefs Pedro Tur del restaurant Sa Nansa, i Hideki Aoyama del restaurant Sushiya Aoyama.

“Madrid Fusion és un aparador internacional per promocionar la gastronomia d’Eivissa i la feina que es fa des de la Confraria de Pescadors a favor de la sostenibilitat” ha senyalat la regidora de Turisme, Dessiré Ruiz, “també és un lloc perfecte per divulgar entre els mitjans de comunicació la magnífica oferta de restaurants del nostre municipi, i dels esdeveniments gastronòmics que celebram”. 

Llegeix més...

Últimes notícies
Nombre d`articles:
4089
Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
16
Videonotícies
Nombre d`articles:
109
Notícies GCPHE
Nombre d`articles:
175